Sjamanendrums

Verken de Betoverende Wereld van Traditionele Sjamanendrums, Ambachtelijk Vervaardigd door Thijmen Apswoude

Duik dieper in de magische wereld van traditionele sjamanendrums, elk met zorg vervaardigd door de bekwame handen van Thijmen Apswoude. Deze drums, doordrenkt van spiritueel belang en diepe verbondenheid met de natuur, zijn ware meesterwerken van vakmanschap en authenticiteit.

Gebruik: Onze sjamanendrums zijn niet alleen muziekinstrumenten; ze dienen ook als krachtige werktuigen voor spirituele reizen en helende ceremonies. Met hun diepe, resonante klanken nodigen ze uit tot meditatie, trance en een diepere verbinding met het spirituele rijk.

Techniek: Elke sjamanendrum wordt met de hand vervaardigd door Thijmen Apswoude, met behulp van traditionele technieken en alleen natuurlijke materialen. Dit zorgvuldige vakmanschap garandeert dat elke drum uniek is, doordrenkt met de ziel van eeuwenoude rituelen en mysterie.

Traditie en Cultureel Belang: Sjamanendrums hebben een diepe betekenis binnen sjamanistische tradities wereldwijd. Ze fungeren als een brug tussen de menselijke en spirituele werelden en worden gebruikt voor rituelen, genezing en het verkrijgen van inzicht en wijsheid.

Vervaardiging: Thijmen Apswoude zet zijn expertise in om elke sjamanendrum te creëren met alleen de beste natuurlijke materialen:

  • Eiken en Berkenburl: Voor de stevige frame en resonante klank.
  • Rendierkalf Rawhide: Omwikkeld voor de drumvel, biedt dit materiaal een krachtige klank en symboliseert het de verbinding met de natuur.
  • Bot en Gewei: Ingelegd en versierd voor extra schoonheid en betekenis, vertegenwoordigen deze elementen spirituele kracht en verbondenheid met de dierenwereld.
  • Bot- en Geweihandvatten: Voor een comfortabele grip en een extra vleugje authenticiteit.

Prijs en Beschikbaarheid: Elke sjamanendrum is een uniek meesterwerk en kan variëren in prijs, afhankelijk van de grootte, materialen en vakmanschap. De prijs van onze drums varieert tussen de 5000 en 13.000 euro, waarmee ze worden gewaardeerd als zeldzame en waardevolle artefacten van spiritueel belang.

Betreed de betoverende wereld van traditionele sjamanendrums, vervaardigd met toewijding en liefde door Thijmen Apswoude. Met een sjamanendrum van onze collectie breng je een stukje van deze magie in je leven en koester je een tijdloos symbool van spirituele verbondenheid.

Ervaring van de deelnemers

★ ★ ★ ★ ★

“Great Instructors, Great setting, great trainings / Big thanks Thijmen and the Crew / you guys rock!”

- Guy Gelaude

★ ★ ★ ★ ★

“Knowledge, Location, Enthusiastic, Inspiring”

- Jos van Hal

★ ★ ★ ★ ★

“veel geleerd afgelopen weekend. een echte aanrader....dank voor ieder die hier een bijdrage aan gelevert heeft”

- Casper Mutsaers