Leisteen vishaken

Verken de Eeuwenoude Kunst van Traditionele Leisteen Vishaken

Betreed de tijdloze wereld van traditioneel vissen met onze met zorg vervaardigde leisteen vishaken, een symbool van ambachtelijk vakmanschap en diepgewortelde culturele praktijken. Elk stuk, met zorg gemaakt van authentieke materialen zoals leisteen, paardenhaar en bot, belichaamt de geest van vissers door de eeuwen heen.

Gebruik: Onze leisteen vishaken zijn ontworpen om een ​​breed scala aan vissoorten te vangen, of je nu in rustige rivieren vist of de uitgestrektheid van de zee verkent.

Culturele Tradities: Het maken en gebruiken van leisteen vishaken is doordrenkt van eeuwenoude tradities en diepgaande kennis die van generatie op generatie wordt doorgegeven, waardoor elke haak een verhaal vertelt van verbondenheid met de natuur en het water.

Vervaardiging: Onze haken worden met de hand vervaardigd door vakbekwame ambachtslieden, met alleen de beste materialen:

  • Leisteen: Zorgvuldig gevormd om een ​​duurzame en effectieve haak te creëren, biedt leisteen een natuurlijke en betrouwbare basis voor het vissen.
  • Paardenhaar: Met de hand geweven om de haak stevig aan de lijn te bevestigen, voegt paardenhaar een authentiek element toe aan het ambacht.
  • Bot: Gebruikt voor verfijning en details, versterkt bot niet alleen de haak, maar geeft het ook een unieke esthetiek.

Prijs en Beschikbaarheid: Elke leisteen vishaak, met zijn unieke karakter en vakmanschap, is verkrijgbaar voor slechts 70,- euro. Een bescheiden prijs voor een stukje cultureel erfgoed dat je viservaring verrijkt en verbindt met eeuwenoude tradities.

Betreed de wereld van traditioneel vissen en omarm de schoonheid en betekenis van onze leisteen vishaken, gemaakt om te koesteren en te gebruiken tijdens vele memorabele visreizen.

Ervaring van de deelnemers

★ ★ ★ ★ ★

“Great Instructors, Great setting, great trainings / Big thanks Thijmen and the Crew / you guys rock!”

- Guy Gelaude

★ ★ ★ ★ ★

“Knowledge, Location, Enthusiastic, Inspiring”

- Jos van Hal

★ ★ ★ ★ ★

“veel geleerd afgelopen weekend. een echte aanrader....dank voor ieder die hier een bijdrage aan gelevert heeft”

- Casper Mutsaers