Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Door de week heen worden we beziggehouden door het dagelijks leven. School, werk, opvoeding, sport, hobby’s, sociale media, noem maar op. In het Ouder & Kind weekend sturen we jullie het bos in. Wij gaan weliswaar mee om de activiteiten te regisseren, maar de interactie tussen de ouder en het kind staat bovenaan. Living by Nature creëert ervaring die anders is dan de dagelijkse dag. Een beleving voor beide.

Het gaat dit weekend om de samenwerking tussen ouder en kind. Zelf vuur maken, een hut bouwen waar je dan in kunt slapen als je wil. Het gebruiken van een echt outdoor mes en nog veel meer bushcraft technieken. De opdrachten worden samen uitgevoerd en plezier maken is belangrijk. ‘s nachts kun je van alles horen, ritselende bladeren, uilen, muizen, misschien een vos of een das. Ze doen allemaal mee. Echt ‘back to basic’ met een 1000 sterren accommodatie.

Het weekend nodigt vaders, moeders, zoons en dochters uit. Je kunt natuurlijk ook met het hele gezin komen. De vermelde prijs is voor een ouder en een kind. (2 personen), Willen jullie met een andere samenstelling komen, bijvoorbeeld 2 ouders en 1 kind of juist 1 ouder met 3 kinderen dan wordt de prijs aangepast

Vuur

– fire steel
– vuurslag
– tondel

onderkomen

– tarp
– natuurlijk onderkomen

buiten koken

– op houtvuur
– kip slachten

spellen

– zintuigenspel
– sluipspel
– wild observeren

mes

– snij technieken
– veiligheid

water zuiveren

planten en bomen

Aantal dagen: 2,5

Aantal deelnemers: 10

Kennis benodigd: Geen

Lesgeld: De vermelde prijs € 249 is voor één ouder en één kind. (2 personen), Willen jullie met een andere samenstelling komen, bijvoorbeeld 2 ouders en 1 kind of juist 1 ouder met 3 kinderen dan wordt de prijs aangepast.

Materiaalkosten: Inbegrepen

Leave A Comment