Laden Evenementen

Wil jij kennis maken met primitieve technieken en een diversiteit aan natuurvaardigheden? Kom dan naar het introductieweekend!

In dit weekend maak je kennis met de werkwijze van Living by Nature. Afhankelijk van het seizoen zullen we ook activiteiten oppakken die passen bij het jaargetijde.

Dit weekend is een Quick starter in primitieve technieken! Kortom je maakt in 1 weekend kennis met een heel aantal primitieve vaardigheden waar je ook thuis weer mee verder kunt oefenen en leren! Er zijn een aantal vaardigheden die je als liefhebber van natuur en primitieve technieken moet beheersen. Het kunnen werken met een mes van ofwel staal of vuursteen en het kunnen maken van vuur. Met die 2 mogelijkheden kun je vervolgens je eten gaan bereiden, jezelf warm houden en weer andere gereedschappen maken.

We nemen je in dit weekend van 2 dagen mee naar de wereld van de ‘native’ technieken. Wat kun je verwachten tijdens de introductieweekenden? We laten je de verschillen zien en ervaren tussen modern en ‘native’ technieken.

Schrijf je in!

Mes Veiligheid

– Werken met Modern mes
– Snijtechnieken
– Overgeven mes
– Gevaren
– Theory mes

Werken met Vuursteen
– Hoe te gebruiken
– waar je op moet letten
– Theorie vuursteen

Vuur Maken

– Herken droog hout
– Fase’s in vuur maken
– Tondels
– Tips & Tricks
– Vuurslag
– Vuurboog
– Theorie vuur maken
– Praktijk vuurboog

Eetbare natuur

Wild

Bruikbare natuur

Koken op houtvuur

Aantal dagen: 2

Aantal deelnemers: 10

Kennis benodigd: Geen

Lesgeld: € 175

Materiaalkosten: Inbegrepen

Leave A Comment

This website uses cookies and third party services. Ok